nlvlagengelsvlag Lts
Hls
Onroerend Goed        prijs per m2
Realmap1
Betekenis  van de kleuren in de bovenstaande kaart:
krood Meest exclusieve zones van Tervuren. Reken op een prijs van tussen de 3000 en 3500 Euro per m2. Uitschieters naar 4000 Euro.  Kavels boven de 1000 vierkante meter vergen een flinke premie. Hoogvorst en Arboretum.
K-oranjeplus Exclusieve zone. Prijzen tussen de 2300 en 2800 Euro per m2. Afhankelijk van de kwaliteit, indeling en ligging van het pand. Te renoveren huizen in het centrum zijn nog te krijgen met een aanzienlijke korting. Tervuren-Dorp, Park-Oost, en Moorsel-Bos.
K-oranje Zeer aangename wijken. De prijzen zijn hier nog relatief laag. De wijken zelf zijn iets minder goed onderhouden, de begroeiing is minder matuur, en de panden hebben hier en daar minder klasse. Men betaalt hier tussen de 1800 en 2300 Euro. Jachtlaan Kwartier, Witte Wijk,  Park-Oost langs de Dereymaeckerlaan  , Museum-Noord, en  Duisburg-Noord, ook wel met de chiquere benaming Park-Zuid getooid.
K-geel Aangename wijken. Prijzen tussen de 1600 en 2000 Euro per m2.  Wat meer excentrisch gelegen lokaties. Vooral in Duisburg en Vossem  hier en daar rommelig straatbeeld.  Veel lintbebouwing  zorgt voor doorgaand verkeer en heeft niet echt toegevoegde waarde in esthetisch opzicht. Weinig voorzieningen in de buurt. Duisburg-Centrum, Vossem, en Moorsel
K-paars Relatief goedkopere zones. Het is hier nog mogelijk om vanaf 1300 Euro per m2 een zaak te doen. De panden zijn veelal direct aan doorgaande wegen gelegen, wat als een nadeel kan worden gezien. Kan toch een goede investering blijken te zijn als de gemeente Tervuren de ontwikkeling en ontsluiting  van Duisburg ooit serieus ter hand zou nemen. Duisburg-Oost.
Kijk op de wijk van uw keuze en zie wat u kunt verwachten.
We hebben alle buurten van Tervuren geinventariseerd.
Welke woonomgeving, welke prijzen, waarom en wat is de toekomst.

© 2008 Estaval